TERMES I CONDICIONS DE LES RESERVES

Identificació:

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2020, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a la titular de la web www.dogandfamily.com, Margarita Oliver Cama, amb domicili al carrer Còrsega 474 de Barcelona, amb NIF 37.747.118-R i correu electrònic hola@dogandfamily.com

Descripció del servei:

Difusió i recomanació al web de Dog & Family, i les seves xarxes socials, d’allotjaments turístics que admeten gos. Reserva online d’aquests allotjaments mitjançant el gestor de reserves Avaibook o, en alguns casos, mitjançant formulari de reserva.

Condicions:

Dog & Family actua, únicament com a intermediari, per facilitar les reserves entre els usuaris de la web i els allotjaments recomanats. Per a això, facilita informació dels serveis que ofereix cada establiment i un motor de reserves mitjançant el gestor de reserves d’Avaibook.

Els continguts del web i la informació dels serveis de cada allotjament (inclòs tarifes, extres, etc.) estan basats en la informació proporcionada per cada establiment i s’ha revisat (tant per part de Dog & Family com de l’allotjament corresponent) perquè no hi hagi errors. Tot i que intentem que tota la informació que apareix al web sigui la més precisa possible i estigui actualitzada, Dog & Family no pot garantir que no hi hagi errors i no es fa responsable de qualsevol variació o error en aquesta informació. Per a això, és responsabilitat de cada allotjament verificar, quan hi hagi una sol·licitud de reserva, que els preus finals siguin els correctes. També és responsabilitat de l’allotjament, en cas d’alguna inexactitud, d’informar el client de tal error.

Per tant, Dog & Family no es fa responsable de incorreccions o errors tipogràfics, interrupcions del sistema o fallades nostres o dels nostres proveïdors (a causa de caigudes temporals i / o parcials, reparacions, actualitzacions i manteniment del web, virus o altres motius), informació inexacta o falta d’informació. L’allotjament és responsable en tot moment de l’exactitud i la correcció d’aquesta informació (tant en la part descriptiva com en la referent a tarifes i disponibilitat) que apareix a la nostra pàgina web.

Gestió de reserves online. Condicions d’ús:

Mitjançant el gestor de reserves de Avaibook, Dog & Family posa a disposició dels seus usuaris un servei per realitzar reserves online a petició i mitjançant targeta de crèdit. Aquest sistema de reserva facilita un calendari de disponibilitat (que l’allotjament haurà d’actualitzar freqüentment per a major fiabilitat) i les tarifes del període seleccionat en funció del nombre de persones, extres, etc. Dog & Family actuarà únicament com a intermediari entre l’usuari i l’allotjament, transmetent a aquest últim (mitjançant Avaibook) les dades de la sol·licitud de reserva. L’allotjament disposa d’un termini de 24 hores per confirmar la pre reserva. Si aquesta és correcta (i les dates estan disponibles) la reserva queda confirmada i activada i s’haurà de lliurar confirmació d’aquesta al client. En confirmar la reserva, l’allotjament s’haurà de posar en contacte amb el client per indicar-li les condicions de la seva estada. A partir d’aquest moment, el client haurà de gestionar qualsevol consulta, gestió o problema, i la relació contractual, amb l’allotjament.

Per a informació sobre la política de privacitat de Dog & Family, consulteu aquesta pàgina.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search