Allotjaments dogfriendly Dog and family

Què significa el luxe per a un gos?

I per a tu?

Un dia em vaig adonar que la meva gossa Cèlia i jo compartíem els mateixos gustos: la natura i el silenci.

El seu luxe és passejar lliure, sense presses, olorar totes les herbes que va trobant al seu camí, explorar aromes que no existeixen a la ciutat, endormiscar-se a un lloc tranquil, sense sorolls i sense aglomeracions de gent.

Per a mi el luxe no és un hotel de cinc estrelles, ni la sofisticació o l’exclusivitat. Són molts petits detalls: és l’amabilitat, un tracte familiar i acollidor, el bon gust, una cuina feta amb amor, poder conèixer millor el territori de la mà de la seva gent, una conversa que convida a tornar… I el luxe més gran de tots pels que venim d’una gran ciutat: el silenci.

Per a mi el silenci que hi ha a la natura és el més valuós. Allà em sento com a casa.

El silenci en temps de soroll, Erling Kagge

Seleccionem el que t’agrada

A l’hora d’escollir un allotjament, tots perdem temps localitzant, comparant, cercant preus raonables, bones recomanacions… L’excés d’informació sovint, en lloc d’ajudar-nos, ens fa més difícil l’elecció del que busquem.

Volem posar-t’ho fàcil! Seleccionem per a tu allotjaments amb personalitat per gaudir de la natura amb el teu gos. La gosseta Cèlia i jo hi hem estat abans i t’ho expliquem.

I si no tinc gos? A qui va dirigit…

A persones amb gos que volem compartir moments amb ells a la natura; parelles, amics… També a persones soles que viatgen amb el seu gos (o sense). A senderistes. A persones que volen descobrir llocs amb encant. En definitiva, a tothom qui valori més la natura que el luxe, l’hospitalitat i el tracte familiar que els serveis d’un gran hotel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search